Flomarrio Posted Wednesday at 01:36 PM Report Share Posted Wednesday at 01:36 PM Працюю за комп’ютером по 8–10 годин на день, майже весь час сидячи. Раніше не звертала уваги, але за останній рік почала набирати вагу, хоча їм небагато. Зрозуміла, що проблема, мабуть, у тому, що мало рухаюсь, а їм так, ніби бігаю марафони. Хочу перебудувати харчування під свій офісний ритм. Може, хтось стикався з таким і може порадити, що їсти, щоб і сито було, і не шкодило фігурі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turox Posted Wednesday at 02:06 PM Report Share Posted Wednesday at 02:06 PM У мене була точно така ситуація — сидяча робота, мінімум активності, і вага поповзла вгору, хоча ніби не переїдала. Дуже корисну інформацію знайшов у цій статті: https://24.lutsk.ua/yak-pravylno-harchuvatysya-yakshho-malo-ruhayeshsya-diyeta-dlya-ofisnyh-pratsivnykiv/ Там добре пояснено, як адаптувати раціон для офісного стилю життя. Основне — це зменшити кількість швидких вуглеводів (булки, солодощі, соки), додати більше овочів, нежирного білка (яйця, риба, курка) і пити достатньо води. Я почав брати на роботу контейнер з салатом і білком, а замість кави — вода з лимоном. І ще важливо їсти маленькими порціями, але регулярно. Вже за два тижні помітив, що легше прокидатись і нема важкості після обіду. Дуже раджу глянути — там прямо готова схема для тих, хто мало рухається. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts